Een uurtje advies
Misschien heeft u heel specifieke vragen over uw buitenruimte en beplanting of wilt u dat iemand even meekijkt hoe het gaat. In dat geval kunt u ons advies gewoon inhuren voor een uurtje.
Of iets langer. Precies zo lang als u nodig heeft.Leren tuinieren
U heeft interesse in tuinieren, maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. In een paar uur brengen we u de basis bij van succesvol tuinieren en kunt u lekker zelf aan de slag.Personal tuinshopper
U weet precies welke planten u mooi vindt,
maar in een tuincentrum raakt u nog weleens overweldigd door het aanbod. Bespaar uzelf onnodige uitgaven en neem ons mee!

We adviseren over planten die geschikt zijn voor uw omstandigheden en uw nieuwe aanwinsten zullen gegarandeerd floreren in de tuin of op het dakterras.

Visie formuleren
Voor u aan een groot project begint, kan het van belang zijn om eerst een visie te formuleren. Het kan helpen om externe partijen te informeren of om instemming voor het project te verwerven. Deze visie schetst kort de bestaande situatie, formuleert de wensen van de gebruikers en geeft de visie van de ontwerper weer.Ook wordt er iets verteld over de beplanting en het materiaalgebruik. Tenslotte wordt er heel globaal een indruk van de kosten gegeven.